Taverna de Molen 1703 in Wijhe heeft een goede bereikbaarheid. Wandelen met de fiets, het OV of met de auto.
 
Ons adres is:
Molenbelt 5
8131 WZ  Wijhe.
 

Wandelroutes:
Taverna de Molen bevindt zich aan de rand van het natuurgebied de Duursche Waarden, waar verschillende wandelroutes doorheen lopen. Een mooie route is de “Duursche Waarden wandelroute” van 7 kilometer,maar ook het Marskramerpad en het Overijssels Havezatenpad. Deze routes zijn te vinden op de website van Wandelnet.

Fietsroutes:
Er lopen verschillende fietsroutes langs Wijhe, zoals de LF3 Hanzeroute en de LF16 Vechtdalroute. Taverna de Molen ligt tussen nummer 29 en 30 van het fietsroutenetwerk, waardoor je eenvoudig zelf een route kunt samenstellen.

Bus:
Er zijn verschillende buslijnen die stoppen in Wijhe, zoals buslijn 161 van Deventer naar Zwolle en buslijn 166 van Deventer naar Raalte. Vanaf de bushalte in Wijhe is het ongeveer 10 minuten lopen naar de Taverna de Molen.

Trein:
Wijhe heeft een treinstation aan de spoorlijn tussen Zwolle en Deventer. Vanaf het station is het ongeveer 15 minuten lopen naar de molen.

Let op: in verband met eventuele veranderingen en updates in dienstregelingen is het verstandig om de website van de betreffende vervoersmaatschappijen te raadplegen voor actuele informatie.

bereikbaarheid, wandelen, OV
fietsknooppunt 30, fietsroute, fiets, bereikbaarheid