Over Ons


Heerlijke koffie, gebak en lunch met luxe belegde broodjes. Maar ook het adres voor een gezellige borrel of Diner.
Taverna de Molen 1703
Taverna de Molen 1703 is een sfeervol restaurant en gelegen in de historische molen van Wijhe. Het pand dateert uit het jaar 1703 en heeft een rijke geschiedenis. Het interieur van Taverna de Molen 1703 ademt dan ook een unieke sfeer uit, met elementen van de oude molen nog goed zichtbaar.
 
 Van vlees- en visgerechten tot vegetarische opties, er is voor ieder wat wils. Bij mooi weer kun je plaatsnemen op het gezellige terras, waar je kunt genieten van het uitzicht op de molen en de omgeving.
 
Bij Taverna de Molen 1703 kun je terecht voor een uitgebreide drankkaart, met onder andere lokale bieren van Davo Bieren, Brouwhuis Het Zwarte Schaap, Chaos Bieren en DenDuyk. Daarnaast biedt Taverna de Molen 1703 ook diverse andere dranken, waaronder wijnen, cocktails en frisdranken.
 
Tot slot is Taverna de Molen 1703 ook een ideale tussenstop voor fietsers en wandelaars. Het restaurant beschikt namelijk over een laadpunt voor elektrische fietsen en bevindt zich bij de fietsknooppunten 29 en 30. Al met al is Taverna de Molen 1703 een unieke en gezellige plek om te genieten van lekker eten en drinken in een bijzondere omgeving

Dineren? reserveer uw tafel via 0643786660

de lekkerste koffie bij Taverna de molen 1703

Follow us on